Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Setembre
2018
Període

destacat

La importància del desenvolupament de l'RSE en les pimes va motivar la confecció del document "Eines de gestió de la responsabilitat social per a pimes: per on es pot començar?" - Generalitat de Catalunya, que té la finalitat de facilitar la informació necessària per a l’elaboració i la posada en pràctica d’un pla d’acció d'RSE.

Per a cadascuna de les diverses iniciatives es pot trobar informació sobre el seu abast, les particularitats, el cost, la certificació atorgada, si n’hi ha, i els requisits per a la seva aplicació, entre altres dades.

destacat

  • Osonament
    Promou la inserció sociolaboral de persones amb problemes de salut mental i altres dificultats. Té diferents línies de negocis on s’apliquen criteris mediambientals (fusteria: s’utilitza fusta de proximitat o recuperada procedent de palets. Botiga de segona mà: segueix la filosofia 3R –reutilitzar, reaprofitar, reciclar). Ha guanyat el Premi RSE 2016 que coincideix la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona. També han impulsat un gran nombre d’accions per a la lluita contra l’estigma, promoció i prevenció de la salut mental (xerrades de sensibilització, taller de ràdio entre persones usuàries i alumnes de segon de teràpia ocupacional, actes diversos en el Dia Mundial de la Salut Mental, etc). 

més més

destacat

agenda

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

entitats i iniciatives

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC