Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Novembre
2017
Període

destacat

L’Agència de Salut Pública de Catalunya -amb la col·laboració de PIMEC- ha desenvolupat una Caixa d’Eines per ajudar la petita i mitjana empresa a millorar la salut de les persones treballadores, per tal que repercuteixi positivament en l’àmbit familiar i comunitari.

La Caixa d’Eines inclou propostes, programes, informació i un qüestionari d’autoavaluació perquè les empreses puguin realitzar accions de promoció d’estils de vida saludable i tinguin al seu abast tot el necessari per dur-les a terme. 

destacat

  • Unió de Mútues
    Organització certificada d'acord amb la Norma ISO 14001:2004 Sistema de Gestió Mediambiental des de l'any 2003. Fruit d’aquest compromís, l’Institut de Traumatologia Unió de Mútues està inscrit, de manera voluntària, en el registre de la petjada de carboni, compensació i projectes d’absorció de diòxid de carboni. També disposa d'una Guia per al tracte de persones amb discapacitat i d'una Guia per a l'ús no sexista del llenguatge i la imatge a Unió de Mútues.

més més

destacat

agenda

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

gestió i verificació

  • Nou estàndard per a la compra sostenible ISO 20400
    La norma ISO 20400, estàndard sobre compra sostenible, substitueix la BS 8903: 2010. La nova norma ISO 20400 ha estat creada gràcies a l'aportació d'experts i organismes de més de 40 països diferents.

més més

entitats i iniciatives

  • Observatorio de Recursos Humanos
    Observatori de Recursos Humans en àmbits com el mercat de treball, la formació i el desenvolupament o la diversitat, la conciliació i la igualtat, entre d'altres. 

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC