Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Juny
2018
Període

destacat

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya creat per tal d'identificar i difondre experiències innovadores de govern i gestió municipal. Les fases principals per al desenvolupament del projecte són: l’elaboració inicial d’uns criteris d’avaluació de bones pràctiques, la detecció de bones pràctiques al territori, la seva avaluació i, finalment, la seva difusió. El web permet fer cerques per tipus de bona pràctica, àmbit, municipi i tipus d'ens local.

destacat

  • Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
    La construcció del recinte modernista va rebre el certificat de destí “Biosphere Responsible Tourism” (programa de la UNESCO creat d’acord amb els objectius i valors expressats a la Carta Mundial del Turisme Sostenible). També cal fer especial menció al desenvolupament del programa d’acció social en el qual es destaquen activitats com: Programa de rehabilitació social de malalts mentals;  Suport psicològic i social a malalts de càncer; Ajudes a persones sense llar; Suport a l'oncologia infantil; Allotjament per a famílies de malalts desplaçats i Suport a la formació de joves sols en situació de risc social.

més més

destacat

agenda

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

ajuts i premis

més més

entitats i iniciatives

  • Campanya Jo Soc Blau
    La campanya #JoSocBlau vol apropar-nos a les accions i els principis per ser més sostenibles, cuidant del medi ambient, el planeta i la seva aigua. Les petites accions diàries marquen la diferència.

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC