Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Octubre
2018
Període

destacat

La vostra empresa o organització està treballant per impulsar una gestió responsable? 

Envia'ns la informació on s’expliquen aquestes bones pràctiques de responsabilitat social mitjançant el correu: rscat@gencat.cat. La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals, formada per les organitzacions sindicals i patronals més representatives de Catalunya i l’Administració de la Generalitat, i amb la col·laboració del CTESC, analitzarà la vostra experiència (memòria o informe de sostenibilitat) per a la seva posterior incorporació, si s'escau, al Directori d’Experiències RScat.
 
L'objectiu del servei d’anàlisi d’experiències i el Directori RScat és donar a conèixer iniciatives d’implantació de la responsabilitat social a empreses i organitzacions catalanes, per tal de fer-ne difusió i facilitar la transferència de coneixement a altres organitzacions. 
 

destacat

 • BASF Española, SL
  L’estratègia corporativa de BASF és crear química per al futur sostenible, a través de la utilització més eficient dels recursos naturals. Destaca el Sistema Verbund de producció integrada que permet l’aprofitament d’energia i residus de les diverses plantes i suposa un augment de l’eficiència energètica. En làmbit social BASF col·labora en projectes socials d’àmbit local així com amb diverses universitats de Catalunya.

més més

destacat

agenda

 • del 23/10/2018 al 26/10/2018
  9ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya
  Iniciativa per promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector, arribant fins a la ciutadania.
 • 07/11/2018
  Per on començo? L'RS a la PIME - RSCat
  La quarta edició del cicle formatiu us permetrà comptar amb eines i recursos pràctics perquè les vostres organitzacions abordin les noves tendències i reptes que planteja la responsabilitat social i els Objectius del Desenvolupament Sostenible.
 • 09/11/2018
  Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona - Ajuntament de Barcelona
  Jornada on es donaran a conèixer els estudis realitzats per redactar el Pla Clima de Barcelona, es visibilitzarà la recerca climàtica de la ciutat, i es crearà un espai de debat entre l'Acadèmia i l’Ajuntament. 

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

entitats i iniciatives

 • Premi empresa innovadora en conciliació i temps - Ajuntament de Barcelona
  El Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps vol reconèixer públicament la tasca de les empreses de la ciutat que incorporen en el seu pla de treball mesures innovadores en gestió del temps, conciliació i corresponsabilitat. Les candidatures a la 7a edició del premi es poden presentar fins al dia 31 d'octubre.

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC