CTESC
Cercador

Inici > Publicacions

Publicacions

Indicadors socioeconòmics i laborals 
 

En aquest número corresponent al mes de gener (núm. 134) trobareu informació sobre indicadors de conjuntura econòmica i de mercat de treball i un monogràfic dedicat a la situació del treball autònom a Catalunya.

 >>Vegeu el document<<
 

Informe Situació del treball autònom a Catalunya 2017
 

L’informe descriu l’evolució del treball autònom a Catalunya mitjançant l’anàlisi de l’Enquesta de població activa i de les dades de la Seguretat Social. Així mateix, es fa una anàlisi comparativa d’aquesta situació respecte de la d’altres països europeus.

A més, l’informe descriu les principals dades relatives a la protecció social del treball autònom com també les mesures de foment i promoció que s’hi destinen.

Enguany l’apartat monogràfic se centra en l’anàlisi de l’evolució dels darrers cinc anys de la participació de la dona en el treball per compte propi.

Finalment, s’exposen les novetats més significatives en aquest àmbit, sense perjudici de l’anàlisi de la Llei 6/2017, de reformes urgents del treball autònom, que es va fer en l’anterior edició d’aquest informe i enguany es fa el seguiment de les mesures introduïdes per aquesta Llei.

A partir de l’anàlisi feta en els diferents apartats que s’acaben de descriure, l’informe es clou amb un seguit de consideracions i recomanacions consensuades que es dirigeixen al Govern de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’assessorar-lo en l’elaboració de polítiques relacionades amb el treball autònom.

>>Vegeu l'Informe<<

 

 

>> Per a més informació, subscriviu-vos als nostres butlletins <<

Enllaços relacionats

Generalitat de Catalunya
© Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya | Diputació, 284 · 08009 Barcelona [>]
Tel.: 93 270 17 80 | Fax: 93 270 17 82 | ctesc@gencat.cat