CTESC
Cercador

Inici > El Consell > Benvinguda

Benvinguda

Lluís Franco i Sala, president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, us dona la benvinguda a l'espai web del CTESC.

President del CTESC

Us donem la benvinguda al web del CTESC on trobareu la informació més àmplia i actualitzada sobre aquest organisme assessor del govern de Catalunya en matèries laborals, econòmiques i socials.

Els nostres membres, sindicats, patronals, economia social, sectors agrícola i pesquer així com un grup de sis experts de reconegut prestigi, aporten els seus coneixements tècnics i l'experiència més directa sobre el terreny, per tal de dictaminar els projectes de normativa que prepara el govern. D'aquesta manera l'Executiu compta amb l'ajut de tots els que han de complir i desenvolupar la legislació per tal que la seva aplicació sigui el més efectiva possible i assoleixi els millors resultats.

Aquesta pràctica de participació democràtica, que té com a resultat la millora tècnica i de continguts de la legislació, es completa amb la redacció anual d'una memòria sobre la situació socioeconòmica i laboral de Catalunya, i l'elaboració d'estudis i informes sobre matèries de la nostra competència. Ens els pot encarregar el propi govern o els fem a iniciativa d'algun dels nostres membres i sempre persegueixen l'objectiu de trobar solucions a temes pendents.

Noves idees, nous enfocaments dels problemes i detecció de tendències de futur per anticipar polítiques efectives, constitueixen el nucli de la nostra aportació a l'economia i a la societat catalana.

Bona travessia pel web.
 

Lluís Franco i Sala
President del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Generalitat de Catalunya
© Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya | Diputació, 284 · 08009 Barcelona [>]
Tel.: 93 270 17 80 | Fax: 93 270 17 82 | ctesc@gencat.cat