Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Octubre
2019
Període

destacat

El Pla nacional per a l’Agenda 2030 té com a objectiu la implementació de l'Agenda 2030 a Catalunya, vetllant per l’assoliment dels 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) mitjançant les polítiques públiques impulsades per la Generalitat de Catalunya. El Pla s'ha elaborat amb la participació dels 13 departaments de la Generalitat i inclou 696 compromisos únics. El Pla està concebut com un instrument per garantir la coherència de les polítiques per al desenvolupament sostenible.

destacat

  • Federació Catalana del Voluntariat
    L’organització és sòcia de CCOP 57 (cooperativa de serveis financers ètics i solidaris), FIARE banca ètica; membre de La Taula d’Entitats del Tercer Sector i impulsa programes propis d’acció comunitària com Grans Actius i Mirades. També participa en diferents plataformes d’àmbit local, estatal i europeu com el Centre Europeu de Voluntariat.

més més

destacat

agenda

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

entitats i iniciatives

  • Worketik
    Portal laboral transparent i ètic. A Worketik es comprometen a publicar només aquelles ofertes de feina en què les condicions contractuals, de jornada i salari siguin visibles, provinguin d'organitzacions on ofereixin beneficis socials a les persones treballadores, etc.
  • Balanç del bé comú - Economia del bé comú
    Les empreses i organitzacions poden realitzar el Balanç del bé comú per tal de prioritzar, planificar, executar i fer el seguiment de les actuacions de millora en l'àmbit de l'RSE que hagin estat identificades.

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC