Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Juny
2020
Període

destacat

Què és l'avaluació ambiental? L'avaluació ambiental constitueix un instrument important per tal d'integrar criteris de sostenibilitat (econòmics, socials i ambientals) des de les primeres fases de presa de decisions en una empresa i/o organitzacó. És un procés que s'integra en les diferents fases de disseny, elaboració i revisió d'un pla, programa, o projecte com un element més per augmentar-ne la qualitat, l'excel·lència i l'efectivitat. On ens podem adreçar per tal d'obtenir més informació vinculada amb l'avaluació ambiental? A les Oficines Territorials d'Acció i Avaluació Ambiental de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, i a l'Oficina de Medi Ambient de les terres de l'Ebre i als Serveis Territorials a la Catalunya Central es tramita l'avaluació ambiental dels plans urbanístics d'abast municipal i els projectes amb possibles efectes ambientals en l'àmbit territorial d'actuació corresponent en cada cas.

destacat

  • Trámites, Informes y Proyectos, SL
    Un dels objectius marcats per l'empresa és reduir la petjada ambiental i es realitza un control sobre consum energètic, aigua, emissions de CO2 per consum elèctric, materials i residus reciclats. També optimitzen les consultes presencials i visites comercials amb serveis tecnològics substituint el servei de consultoria tradicional, així aconsegueixen disminuir les emissions de gas de l’efecte hivernacle. En l'àmbit social col·laboren amb la Creu Roja des del 2004.

més més

destacat

agenda

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

ajuts i premis

  • II Premis BASF a la millor pràctica d'economia circular a Espanya
    Iniciatives que facin front al desafiament dels recursos naturals limitats a través dels diferents models de negoci circulars: subministrament circular, recuperació de recursos a través de processos innovadors que permetin impactar de forma positiva en la cadena de valor, etc.

més més

entitats i iniciatives

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC