Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Febrer
2020
Període

destacat

Empresa promotora de salut - Generalitat de Catalunya. Una empresa promotora de salut és aquella que, a més de complir amb totes les mesures de seguretat i de prevenció de riscos laborals, es preocupa pel benestar de les seves persones treballadores. L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa el projecte Empreses promotores de salut (EPS), amb l’objectiu de promocionar la salut en l’entorn de treball. L’ASPCAT, amb l’objectiu de reconèixer i impulsar la feina de les empreses compromeses amb el projecte d’EPS ha creat un diploma d’adhesió. Aquesta adhesió s’aconsegueix mitjançant un procés d’autoavaluació basat en un qüestionari consensuat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

destacat

 • Fundació Privada Hospital Asil de Granollers
  L’any 1999, la UNICEF va concedir a l’Hospital General de Granollers l’acreditació d’Hospital Amic dels Nens, en reconeixement a la tasca que fa el centre de promoció, protecció i assistència a l’alletament matern com una peça fonamental en la salut maternoinfantil i com a primer benefactor de la salut del nen. També realitzen un gran nombre d’activitats amb el suport de l’Ajuntament de Granollers i d’empreses/entitats del territori. Per exemple: Programa de cribatge del càncer de mama/ del càncer de còlon i recte/ diabetis, endocrinologia i nutrició; Rialles terapèutiques (Pallapupas), etc. 

més més

destacat

agenda

més més

actualitat

més més

destacat

biblioteca digital

més més

ajuts i premis

 • Subvencions de les gerències de Benestar Social i d'Igualtat i Ciutadania
  Subvencions de les gerències de Benestar Social i d'Igualtat i Ciutadania a favor d'entitats sense finalitat de lucre, any 2020, per afavorir actuacions d'inclusió i promoció social, polítiques i accions per garantir la cohesió social i la promoció de la igualtat de drets i deures, suport a activitats de respir i millora de la qualitat de vida de persones amb capacitat modificada. Finalització de presentació de sol·licituds: 12/03/2020.

més més

entitats i iniciatives

 • Mapa Barcelona + Sostenible
  Troba les diverses iniciatives de sostenibilitat que hi ha a Barcelona.
 • Món SOStenible
  MónSOStenible es va crear per a les següents finalitats: difondre els principis d'un sistema de progrés sostenible i respectuós amb el medi ambient, oferir i acostar a la població informació, eines, serveis i productes sostenibles i crear, fer o promoure qualsevol activitat que pugui ajudar a construir un futur més sostenible.

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC