Si no veieu aquest missatge correctament, feu click aquí
Juliol
2019
Període

destacat

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2019 per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany el Premi se centra en la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, concretament en la conservació i la protecció de la biodiversitat vegetal a Catalunya.

destacat

  • Blanquerna - Universitat Ramon Llull
    El compromís de Blanquerna-URL amb la responsabilitat social és present des dels seus inicis fundacionals l'any 1948. Aquest compromís es reflecteix en la creació l'any 1991 de la Universitat Ramon Llull, de la qual Blanquerna n'és membre fundador. En aquest sentit, i atenent que en els darrers anys moltes empreses i organitzacions donen mostra d'aquest valor, Blanquerna-URL hi contribueix amb noves aliances com la del Grup Clade l'any 2007. Clade és un grup d’empreses, la majoria cooperatives, que provenen de diferents sectors d’activitat i comparteixen uns valors i una manera de fer, en el marc de l’economia social. A través de Clade, Blanquerna-URL també ha signat l'adhesió al programa Respon.cat.

més més

destacat
destacat

biblioteca digital

més més

ajuts i premis

  • I Premis BASF a la millor pràctica en economia circular
    L'objectiu d'aquests premis és reconèixer aquells projectes i treballs d'investigació que, basats en l'economia circular, contribueixin o tinguin el potencial de contribuir de manera substancial al desenvolupament de la competitivitat empresarial del nostre país, amb especial atenció en aquells projectes que incloguin la perspectiva de la sostenibilitat ambiental i social en el seu desenvolupament.

més més

entitats i iniciatives

més més

Comentaris i suggeriments: orsec@gencat.cat
Baixa i canvi d'adreça: orsec@gencat.cat
Visiteu-nos a: ctesc.gencat.cat/observatori

rscat.cat CTESC