Si no veieu aquest missatge correctament, accediu a la versió web

Actes

jornades, seminaris, presentacions

Logotip de l'entitat coorganitzadora Web del CTESC

Les perspectives catalanes i europees de l'economia social

29/11/2023, de 10:00 a 12:00 h

Sala de Plens del CTESC (Carrer Diputació 284, Barcelona)

La jornada analitzarà l’estat de situació de l’agenda de l’economia social i solidària, del tercer sector social i les cooperatives a Catalunya i la Unió Europea, i com aquesta ha anat guanyant pes per la seva capacitat de resposta a reptes socials, econòmics i ecològics que s’entrecreuen.

Destacarà desenvolupaments recents, com l’adopció d’una Recomanació del Consell de la UE per afavorir l’economia social o els resultats de la conferència de Donostia sobre l’economia social. També tractarà la contribució i potencial del tercer sector social i l’economia social des d’una perspectiva comparada, convidant experiències i xarxes representatives d’altres territoris europeus. El desenvolupament d’un marc normatiu de reconeixement i suport, l’enfortiment de la col·laboració multi-actoral i la contribució del sector a la millora territorial i social seran eixos vertebradors de la conversa, connectant el marc europeu i català.

 Programa 

 

 Inscripció 

Places limitades. Les inscripcions s'admetran per rigorós ordre d'arribada. Entrada gratuïta. L'enllaç a la jornada s'enviarà el dia abans a les persones inscrites.

Web de la Generalitat de Catalunya Twitter Flickr Linkedin Youtube Instagram Facebook Fonts RSS

Actes és el butlletí que informa de les jornades, seminaris i presentacions organitzats pel Consell.

Aquest butlletí s'envia als subscriptors i a una selecció de correus generals d'accés públic d'organismes dels àmbits d'interès del Consell.

Comentaris, suggeriments, baixa o modificacions: butlletins.ctesc@gencat.cat

Consulteu la informació sobre protecció de dades

Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya
Diputació, 284 · 08009 Barcelona · Tel: 932 701 780 | ctesc.gencat.cat