Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Experiències > Teresa Carles
Teresa Carles
Experiència de responsabilitat social
Perfil
Tipus d'organització
Empresa
Dimensió
Mitjana (de 50 a 249 treballadors/es)
Sector
Serveis
Tipus d'experiència
Econòmica, Mediambiental, Social
Dades de l'empresa
Web de l'empresa
Activitat que desenvolupa
Serveis de cuina i restauració
Nombre de treballadors/es
21 persones treballadores
Documentació i resum
Apartat RSE web Teresa Carles
Àmbit de bon govern
- Organització compromesa amb l’RS i els ODS que compta amb un departament de Qualitat i Sostenibilitat. Prioritza les compres a proveïdors locals per a potenciar el comerç de proximitat i per arribar a tenir el producte vegetal 100% ecològic. Té implantat un codi ètic i de conducta i protocol de denúncia envers males pràctiques i promou la diversitat cultural i la igualtat de gènere.
Àmbit econòmic
- Establiment de codi de aprovisionament sostenible on es marquen les prioritats de compra per tal d’assegurar el manteniment de proveïdors de proximitat i fer una transició per arribar a tenir el producte vegetal 100% ecològic (entre a altres).
- Establiment de codi ètic i de conducta i protocol de denúncia envers males pràctiques.
- Establiment del codi que asseguri la diversitat cultural i la igualtat de gènere.
- Establiment de pla de formació personalitzat segons treballador/a.
- Disposen de beneficis en costos de transport, guarderies i dietes.
Àmbit mediambiental
- Establiment del pla de recuperació d’aigües pluvials i recuperació de l’aigua sobrant del procés d’osmosis.
- Establiment i canvi a ús d’energia elèctrica provinent 100% de fonts renovables.
- Canvi dels envasos d’un sol ús per tal de reduir l'ús de plàstics. Es fa transició a productes compostables.
- Compra de plàstic reciclat (R_PET) per a l’ús de botelles de sucs.
- Reciclatge propi dels envasos de vidre de l'aigua i la kombutxa.
Àmbit social
- És un referent en l'àmbit de "healthy food" gastronòmic a partir de la creació de productes saludables, sostenibles i a la vegada saborosos que ofereixen en els seus locals.
- Llançament de productes aptes per altres patologies: sense lactosa, vegans, sense gluten, etc. Disposen de la certificació “Restauració apta per celíacs” en dos dels seus locals.
- Organitzen sessions gratuïtes de divulgació sobre salut i nutrició obertes a tothom tant a Lleida com a Barcelona.
- Així mateix, realitzen sessions divulgatives sobre nutrició a diferents escoles públiques dirigides als alumnes.