Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Documents > Estudis i informes > 2017 > L'impacte de la reforma agrària comuna a Catalunya. Resultats del primer any d'aplicació

L'impacte de la reforma agrària comuna a Catalunya. Resultats del primer any d'aplicació

45 Informe actualització PAC
Maria Rovira (ponent), Xavier Riudor (dir.), Cristina Boada, Pere Castell

Barcelona: Generalitat de Catalunya, Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, 2017
Col·lecció Estudis i informes | Núm: 45 | ISBN 9788439395805 | 51 pàg.
Text complet PDF
Disponible a: Dialnet BEG

El febrer del 2016 el CTESC va publicar l’informe titulat Impacte de la reforma de la política agrària comuna a Catalunya (PAC). Aquell informe, elaborat amb les declaracions dels agricultors catalans de l’any 2013, pretenia analitzar l’impacte de la reforma de la PAC que s’havia produït just un any abans.

L’informe que presentem complementa l’informe anterior i pretén donar a conèixer precisament el resultat final de la declaració de 2015. En l’apartat principal es mostren els resultats de l’aplicació de la nova normativa en el període 2015-2019. S’analitza el volum d’ajudes distribuïdes en termes absoluts l’any 2015 així com també la convergència prevista fins a l’any 2019. Aquesta informació també s’analitza territorialment.

L’informe es complementa amb una síntesi dels principals canvis legislatius que s’han produït des de la publicació del primer informe del CTESC sobre l’impacte de la PAC.

Darrera actualització: 24/04/2024