Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Agenda

Agenda

Esdeveniments previstos, tant en l'àmbit de l'Observatori com globalment, relacionats amb la Responsabilitat Social Empresarial

V Congrés Nacional de gestió de RAEE (residus d'aparells elèctrics i electrònics)

Jornada

05/10/2023 a 06/10/2023, Barcelona

Organitzat per: OfiRAEE
En aquesta cinquena edició es vol donar al Congrés un abast internacional, comptant amb ponents de la resta d'Europa perquè mostrin quins passos estan fent en matèria de gestió de RAEE i amb qui compartir les experiències en temes com aquest, tan relacionat amb l’Economia Circular.

Taller de turisme: El meu negoci és inclusiu? - Cambra de Comerç de Barcelona

Conferència

17/10/2023, Cambra Territorial del Berguedà

Organitzat per: Cambra Territorial del Berguedà
En aquest taller s'aprendrà com interioritzar la forma de revisar si el teu negoci (o destinació) és inclusivu, si es troba en el bon camí per assolir-lo o si, en canvi, encara està molt lluny.

Píndoles de tardor per posar en marxa una comissió d'RS; coneix l’eina RScat Inicia’t; crea comunitat i aliances responsables i sostenibles - Consell de Relacions Laborals

Curs

18/10/2023, Barcelona i en línia

Organitzat per: Consell de Relacions Laborals
La propera sessió del curs serà el 18 d'octubre sobrecom posar en marxa una comissió d'RS; conixèr l’eina RScat Inicia’t; i crear comunitat i aliances responsables i sostenibles amb l'expert Albert Huerta.

Programa de formació en RSE - Respon.cat

Curs

19/10/2023, Barcelona

Organitzat per: Respon.cat
El programa té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar en aquest àmbit.