Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Agenda

Agenda

Esdeveniments previstos, tant en l'àmbit de l'Observatori com globalment, relacionats amb la Responsabilitat Social Empresarial

Transició Energètica - COPATE

Jornada

21/04/2021, Jornada en línia

Organitzat per: COPATE
Jornada en línia sobre Transició energètica que té per objectiu explicar les accions per a aquesta transició proposades en el projecte "Rural Smart Energy".

Taller de Perfeccionament al reporting corporatiu d'informació no financera - Club de Excelencia en Sostenibilidad

Curs

22/04/2021, Curs en línia

Organitzat per: Club de Excelencia en Sostenibilidad
En aquest taller els responsables dels processos de reporting corporatiu aprofundiran en els coneixements i en les habilitats necessàries per gestionar l'elaboració i difusió dels informes de l'estat de la informació no financera.

Programa Executiu en Responsabilitat Corporativa - IE Business School

Curs

26/04/2021, Curs en línia

Organitzat per: IE Business School
El Programa Executiu en Responsabilitat Corporativa ofereix una visió global de les pràctiques empresarials responsables i aborda les implicacions legals, socials i corporatives dels codis de conducta en els negocis. A més, proporciona eines clau per a la integració de la responsabilitat corporativa a l'estratègia de negoci de l'empresa, prenent com a model casos reals de bones pràctiques en aquest àmbit.

Seminari web: L’entorn educatiu i les agendes compartides orientades als ODS - Escola d'Administració Pública de Catalunya

Seminari

04/05/2021, Seminari en línia

Organitzat per: Escola d'Administració Pública de Catalunya
Seminari que té per objectiu presentar el document L’entorn educatiu i les agendes compartides orientades als ODS, així com les orientacions i propostes metodològiques per implicar els centres educatius en les agendes compartides del seu territori.

Desmuntem mites: claus per identificar les violències masclistes - Escola d'Administració Pública de Catalunya

Curs

10/05/2021 a 21/05/2021, Jornada en línia

Organitzat per: Escola d'Administració Pública de Catalunya
La formació és un element clau per tal que tot el personal de les administracions públiques incorpori el mandat normatiu que implica l'obligació de no reproduir desigualtat de gènere i prevenir les violències masclistes.