Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Ajuts i premis

Ajuts i premis

Recull d'accions de promoció de la responsabilitat social de les empreses

Ajuts

Premis

 • Premis al millor projecte europeu amb finançament Life
  En commemoració dels 30 anys del Programa Life, l’instrument de finançament de la Unió Europea per al medi ambient i l’acció climàtica, ja és possible escollir el millor projecte Life. Un dels 10 projectes finalistes és el projecte Life CLINOMICS, coordinat per la Diputació de Barcelona, i en el qual l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic n’ha estat soci beneficiari.
 • Premis europeus Bauhaus 2022
  Els premis reconeixeran projectes sostenibles i inclusius existents i donaran suport a noves generacions per desenvolupar nous conceptes i idees emergents. Termini fins al 28 de febrer.
 • V Edició dels Premis de Diversitat i Inclusió Adecco - Fundació Adecco PDF
  La Fundació Adecco i el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat convoquen els V Premis de Diversitat i Inclusió per reconèixer les estratègies, visions i iniciatives empresarials més destacades i innovadores, amb més impacte social i corporatiu en la matèria.
 • XIII Premis Corresponsables - Fundación Corresponsables
  Els guardons estan oberts a tota mena d'organitzacions privades, públiques i sense ànim de lucre, de totes les dimensions i de qualsevol país, i distingiran les millors iniciatives i les bones pràctiques en responsabilitat social i sostenibilitat.