Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Ajuts i premis

Ajuts i premis

Recull d'accions de promoció de la responsabilitat social de les empreses

Ajuts

Premis

 • Convocatòria Premi Escoles Verdes 2022
  L’objectiu del Premi Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya és reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat fetes per escoles que tenen el Distintiu d’escola verda. La data límit de presentació de les candidatures és el 15 de setembre de 2022.
 • Premi a l'Acció Transformadora
  El premi s'atorga a una autoritat local o regional o a una organització de la societat civil que lideri la implementació dels Local Green Deals o avanci en la transformació urbana sostenible a Europa, i la mobilitat sostenible forma part d'aquesta transformació. La data límit de sol·licitud és el 14 d'octubre de 2022. 
 • Premis al millor projecte europeu amb finançament Life
  En commemoració dels 30 anys del Programa Life, l’instrument de finançament de la Unió Europea per al medi ambient i l’acció climàtica, ja és possible escollir el millor projecte Life. Un dels 10 projectes finalistes és el projecte Life CLINOMICS, coordinat per la Diputació de Barcelona, i en el qual l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic n’ha estat soci beneficiari.
 • Premis europeus Bauhaus 2022
  Els premis reconeixeran projectes sostenibles i inclusius existents i donaran suport a noves generacions per desenvolupar nous conceptes i idees emergents. Termini fins al 28 de febrer.
 • V Edició dels Premis de Diversitat i Inclusió Adecco - Fundació Adecco PDF
  La Fundació Adecco i el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat convoquen els V Premis de Diversitat i Inclusió per reconèixer les estratègies, visions i iniciatives empresarials més destacades i innovadores, amb més impacte social i corporatiu en la matèria.
 • XIII Premis Corresponsables - Fundación Corresponsables
  Els guardons estan oberts a tota mena d'organitzacions privades, públiques i sense ànim de lucre, de totes les dimensions i de qualsevol país, i distingiran les millors iniciatives i les bones pràctiques en responsabilitat social i sostenibilitat.