Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Entitats i iniciatives

Entitats i iniciatives

Enllaços amb les entitats i iniciatives més rellevants

Darreres incorporacions

 • 29/09/2022. Sostenibilitat - Àrea Metropolitana de Barcelona
  L'AMB disposa d'un pla i una estratègia comuna, dissenyada amb els municipis metropolitans, per reduir les emissions de C02 a les seves instal·lacions: deixalleries, depuradores, oficines, etc. i a les dels organismes que en formen part.
 • 22/09/2022. Indicadors dels objectius de desenvolupament sostenible de les NU per a Catalunya - Institut d’Estadística de Catalunya
  L'Idescat i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible incorporen nous indicadors dels objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per a Catalunya. La difusió d'aquest sistema d'indicadors anuals, que segueix els criteris metodològics de les Nacions Unides, s'anirà completant i actualitzant de manera progressiva i continuada.
 • 02/09/2022. Estratègia SOLARCAT - Institut Català de l'Energia
  L’estratègia SOLARCAT ha estat desenvolupada per a la captació, aprofitament i emmagatzematge elèctric de l’energia solar a Catalunya. Ha de garantir l’aprofitament elèctric mitjançant l’energia solar fotovoltaica, tot identificant i desenvolupant els instruments tècnics, econòmics, legals i socioculturals necessaris.
 • 26/08/2022. Sostenible
  Sostenible centra la seva atenció en les novetats que generen les ciutats i pobles de Catalunya respecte la sostenibilitat, tot tenint cura de destacar les principals polítiques aplicades pel govern català, estatal, i europeu.
 • 28/07/2022. Oficina Espanyola del Canvi Climàtic - Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic
  L'Oficina Espanyola del Canvi Climàtic, des de la seva creació l'any 2001, té per objectiu contribuir a la millora de la sensibilització i conscienciació de la sobre les causes i efectes derivats del canvi climàtic.
 • 22/07/2022. Ecolabel
  L'etiqueta ecològica de la UE és l'etiqueta voluntària oficial de la Unió Europea per a l'excel·lència mediambiental. Creada l'any 1992 i reconeguda a Europa i a tot el món, l'etiqueta ecològica de la UE certifica productes amb un baix impacte ambiental garantit i verificat de manera independent.