Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Entitats i iniciatives

Entitats i iniciatives

Enllaços amb les entitats i iniciatives més rellevants

Darreres incorporacions

 • 03/02/2023. The SustainAbility Institute
  L'objectiu de l'Institut és definir, accelerar i escalar el rendiment de la sostenibilitat mitjançant el desenvolupament d'informació útil per a les empreses.
 • 01/02/2023. Enterprise Europe Network
  L'Enterprise Europe Network és una xarxa internacional formada per més de 600 organismes de suport a l'empresa (a Catalunya mitjançant el consorci CATCIM), on participen cambres de comerç, agències de desenvolupament empresarial, centres tecnològics i universitats. L'EEN ofereix, entre altres, serveis d’assessorament i suport individual de sostenibilitat basats en els ODS.
 • 01/02/2023. Certificat Cycle-Friendly Employer
  La certificació CFE s'ha desenvolupat amb l'objectiu d'establir un estàndard de qualitat d'àmbit europeu per a les empreses que aposten per facilitar i motivar l'ús quotidià de la bicicleta entre els treballadors/es.
 • 26/01/2023. Institut d’Estudis del Treball - UAB
  L’Institut d’Estudis del Treball té com a objectiu general promoure, realitzar i difondre investigació al voltant de l’àmbit del treball i àmbits connexos.
 • 16/01/2023. Projecte Ecotour Challenge
  Una iniciativa a la recerca de solucions innovadores per a un turisme més sostenible, conscient i regeneratiu.
 • 20/12/2022. AireCat - Generalitat de Catalunya
  AireCat és l’aplicació oficial de la Generalitat de Catalunya que permet conèixer la qualitat de l’aire mesurada a les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya.