Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Entitats i iniciatives

Entitats i iniciatives

Enllaços amb les entitats i iniciatives més rellevants

Darreres incorporacions

 • 04/10/2023. Recyclia
  Recyclia té per objectiu oferir serveis de reciclatge a les més de 1300 empreses adherides a les seves fundacions i als organismes públics i privats amb què treballen, busca ampliar i millorar els acords de col·laboració amb diverses entitats per crear una gran xarxa que s'incrementa de manera constant.
 • 28/09/2023. Institut Català de Seguretat i Salut Laboral - Departament de Treball
  L'ICSSL és l'òrgan tècnic que gestiona la prestació del servei d'assessorament i d'assistència tècnica en matèria de seguretat i condicions de salut laboral. Organitza, desenvolupa i promou la investigació, i les activitats relacionades tant amb la formació i la seva promoció, com les de desenvolupament en matèria de seguretat i salut en el treball.
 • 21/09/2023. Xarxa Catalana pel Dret al Temps - Generalitat de Catalunya
  La Xarxa té com a missió, crear i difondre coneixement sobre l’organització del temps amb perspectiva de gènere; facilitar l’intercanvi d’experiències per generar transformacions socials i fomentar la col·laboració entre els agents clau de Catalunya per treballar en garantir el dret al temps a tota la ciutadania.
 • 21/09/2023. Quarta edició de l'enquesta sobre Responsabilitat social a l'empresa
  Participa en l'enquesta per conèixer la participació i diàleg existent en matèria d’RS a les empreses i organitzacions de Catalunya.
 • 08/09/2023. Licitació assistència tècnica per al Projecte Life eCOadapt50
  Aquest projecte Life, coordinat per la Diputació de Barcelona i en el que el Departament n'és soci beneficiari a través de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, té com a objectiu implementar una Estratègia Local d'Adaptació al Canvi Climàtic (ELACC).
 • 07/09/2023. Global Destination Sustainability Movement
  Global Destination Sustainability Movement (GDSM) reuneix experts de la sostenibilitat del món del turisme empresarial i d'oci, i treballa amb destinacions per crear conjuntament estratègies de turisme i esdeveniments, per tal de comparar i millorar el seu rendiment de sostenibilitat i transformar les cadenes de valor.