Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Entitats i iniciatives

Entitats i iniciatives

Enllaços amb les entitats i iniciatives més rellevants

Darreres incorporacions

 • 01/06/2023. Microformació. Diversitat LGBTI per a les empreses - Departament d'Igualtat i Feminismes
  Des del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, s’ha dissenyat un conjunt de microcursos sobre la diversitat LGBTI, una eina adreçada als treballadors i a les treballadores de la vostra empresa.
 • 01/06/2023. Observatori Contra l'Homofòbia
  L'Observatori Contra l'Homofòbia és una associació emmarcada dins de l'activisme LGTBI català creat amb la voluntat de ser una eina del col·lectiu LGTBI per lluitar contra l'homofòbia i denunciar les agressions d'aquesta mena en totes les seves formes.
 • 25/05/2023. 4a edició de l’Enquesta sobre la interlocució entre la direcció i la plantilla en la planificació, l’execució i el seguiment de les accions de responsabilitat social corporatives - Consell de Relacions Laborals
  4a edició de l’enquesta per ajudar a conèixer en quin punt es troba la interlocució entre la direcció i la plantilla en la planificació, l’execució i el seguiment de les accions de responsabilitat social corporatives.
 • 18/05/2023. Guia de Bones Pràctiques. RSE i ús de la llengua catalana
  La guia és una eina pràctica destinada a aquelles pimes que volen avançar en l’ús del català des de l’òptica de la responsabilitat social en les seves dinàmiques empresarials. Facilita exemples de bones pràctiques des de la visió de la legislació actual referents a política lingüística i a l’entorn empresarial, amb l’objectiu d'ajudar a implantar-les.
 • 03/05/2023. Regions4 Sustainable Development
  L'organització Regions4 Sustainable Development és una xarxa internacional de governs regionals que treballen en favor del desenvolupament sostenible, és membre observador del Conveni marc de les Nacions Unides sobre canvi climàtic i participa a les COP. Des de la seva creació, l’any 2002, Catalunya ha format part de la Xarxa i la considera una eina estratègica per donar veu als governs regionals i defensar els seus interessos a nivell internacional en l’àmbit del medi ambient.
 • 03/05/2023. Reciclability Label
  Reciclability Label és la primera certificació on es mesura la reciclabilitat real dels objectes que certifica. Està inicialment previst per envasos, però apliclable a tot tipus d'objectes. S'avalua mitjançant proves en plantes la reciclabilitat real dels envasos i la capacitat que tenen per poder ser materia prima per produir de nou un producte.