Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Entitats i iniciatives

Entitats i iniciatives

Enllaços amb les entitats i iniciatives més rellevants

Darreres incorporacions

 • 27/05/2022. Science Based Targets Iniciative (SBTi)
  SBTi és una associació entre el Carbon Disclosure Project (CDP), el Pacte Mundial de les Nacions Unides, el World Resources Institute (WRI) i el World Wide Fund for Nature (WWF). SBTia mostra a les empreses i institucions financeres quant i amb quina rapidesa necessiten reduir les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) per prevenir els pitjors efectes del canvi climàtic.
 • 26/05/2022. Associació Espanyola de Biogàs (Aebig)
  Associació que promou el biogàs agroindustrial, tant com a font d'energia renovable, com pel potencial mediambiental en reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle, i per la contribució al desenvolupament i l'assentament rural.
 • 26/05/2022. Iniciativa Voluntària d'Integritat dels Mercats de Carboni
  Els mercats voluntaris de carboni faran una contribució significativa, mesurable i positiva a la transició de l'economia global alhora que promouen un desenvolupament inclusiu i sostenible d'acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.
 • 19/05/2022. Programa RSE.Pime - Respon.cat
  El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants. L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona. Del 20 de setembre al 4 d'abril de 2023.
 • 04/05/2022. Green Building Council España
  Green Building Council Espanya (GBCe) o Consell per a l'Edificació Sostenible d'Espanya, constituït el 2009, és un referent en la transformació cap a un model sostenible del sector de l'edificació, creat amb la voluntat d'esdevenir una plataforma de trobada i diàleg que aporta informació i formació d'avantguarda per orientar i ajudar els seus associats a la transformació cap a l'edificació sostenible, atenent el benestar de les persones.
 • 27/04/2022. Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS)
  Federació d’entitats d’acció social que treballen de manera prioritària amb persones en situació o risc d’exclusió social per fer efectius els drets de les persones, promoure la plena ciutadania i contribuir al benestar de tota la població mitjançant la construcció d’una societat basada en el compromís i la corresponsabilitat, amb una cohesió social sòlida i duradora.