Saltar al contingut principal
Consell de Treball,
Econòmic i Social de Catalunya
Logo del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya

Inici > Serveis > L'Observatori de l'RSE > Eines > Gestió i verificació

Gestió i verificació

Enllaços a pàgines web que disposen d'eines que permeten analitzar, mesurar, valorar... la responsabilitat social de les empreses.

 • Biosphere Tourism
  Biosphere desenvolupa certificacions per reconèixer els esforços sostenibles de destinacions i empreses en la seva contribució al compliment dels requisits i els principis de sostenibilitat i millora contínua, a través d'un sistema privat de certificació voluntària i independent.
 • Eina RSE per a l'economia social - RSE.COOP
  En el marc del projecte transnacional RSEurope, que ha unit cinc programes europeus - d'Itàlia, França, Portugal i Catalunya, amb RSE.COOP- s'ha elaborat una Guia de Bones Pràctiques, que recull experiencies destacables en els tres àmbits de l'RSE - econòmic, ambiental i social - d'empreses i organitzacions pertanyents als quatre territoris.
 • Global Reporting Initiative- GRI
  Enllaç a la pàgina del Global Reporting Initiative (GRI) amb indicadors RSE en els àmbits econòmic, mediambiental, drets humans, treball, responsabilitat del producte i societat.
 • Norma d'empresa SGE 21 - Forética
  La Norma d'Empresa SGE 21 és un sistema de gestió de la responsabilitat social europea que permet, de manera voluntària, auditar processos i assolir una certificació en Gestió Ètica i Responsabilitat Social.
 • Nou estàndard per a la compra sostenible ISO 20400
 • Nova ISO 45001 - Seguretat i salut en el treball
 • Responsabilitat Social Internacional. SA-8000
  SA8000 és una norma de responsabilitat social global per a condicions de treball desenvolupada i supervisada per Responsabilitat Social Internacional (SAI). SAI ofereix formació en SA8000 i altres normes de llocs de treball a directors, treballadors i auditors. També dirigeix una agència d'acreditació que concedeix la llicència i supervisa organitzacions d'auditoria per atorgar la certificació als empresaris que compleixen l'SA8000.