Si no veieu aquest missatge correctament, accediu a la versió web

Actes

jornades, seminaris, presentacions

Web del CTESC

Situació del treball autònom a Catalunya 2022

05/10/2023, 12:30

Sala de Plens del CTESC / Canal YouTube

El president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, Toni Mora, es complau a convidar-vos a la presentació de l’informe Situació del treball autònom a Catalunya 2022 el proper dijous, 5 d'octubre, de 12.30 a 13.30 h.

L’informe planteja i analitza temàtiques de gran abast que tenen una incidència notable en la nostra economia i un impacte significatiu en el col·lectiu de persones autònomes. En aquesta línia, en la seva facultat d’òrgan consultiu i d’assessorament del Govern, el CTESC formula seixanta-nou consideracions i recomanacions en els àmbits objecte de l’informe. El valor afegit que suposa el consens dels agents econòmics i socials que integren el CTESC avala i atorga una notorietat i una rellevància significatives a aquestes recomanacions.

L'acte de presentació d'aquest informe comptarà amb la presència i la participació del secretari de Treball del Departament d'Empresa i Treball, Enric Vinaixa, de la secretària executiva del CTESC, Carme García, i de la ponent de l'informe i consellera del CTESC en representació de la Unió General de Treballadores i Treballadors de Catalunya (UGT), Vanessa López.

 Inscripció 

Places limitades. Les inscripcions s'admetran per rigorós ordre d'arribada. Entrada gratuïta. L'enllaç a la jornada s'enviarà uns dies abans a les persones inscrites. El document íntegre de l'informe estarà disponible al web el mateix dia de la presentació.

Web de la Generalitat de Catalunya Twitter Flickr Linkedin Youtube Instagram Facebook Fonts RSS

Actes és el butlletí que informa de les jornades, seminaris i presentacions organitzats pel Consell.

Aquest butlletí s'envia als subscriptors i a una selecció de correus generals d'accés públic d'organismes dels àmbits d'interès del Consell.

Comentaris, suggeriments, baixa o modificacions: butlletins.ctesc@gencat.cat

Consulteu la informació sobre protecció de dades

Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya
Diputació, 284 · 08009 Barcelona · Tel: 93 270 17 80 | ctesc.gencat.cat