Si no veieu aquest missatge correctament, accediu a la versió web

Actes

jornades, seminaris, presentacions

Web del CTESC

La transició cap a una mobilitat més intel·ligent i sostenible

28/09/2021, 10:00
Canal Youtube del CTESC

El CTESC ha volgut aproximar-se a un dels reptes crucials als quals el país haurà de fer front durant els propers anys: la transició cap a una mobilitat més intel·ligent i sostenible (MMIS), entesa com aquella mobilitat que utilitza la tecnologia, els serveis i les dades per assolir la sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

L'informe que presentem té com a objectiu principal analitzar les tendències globals en aquest àmbit amb la finalitat de situar Catalunya en aquest context, analitzar els reptes futurs i contribuir al disseny d’una estratègia de mobilitat intel·ligent i sostenible per a Catalunya. A més, incorpora de forma transversal diversos subapartats relacionats amb l’impacte de la pandèmia de la COVID-19 sobre la mobilitat, en general, i sobre els sistemes de transport públic, en particular. L’informe conclou amb cent dinou recomanacions adreçades al Govern, consensuades entre tots els membres del CTESC.

L'acte de presentació d'aquest informe comptarà amb la participació del secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Isidre Gavín, del  president del CTESC, Toni Mora, i del ponent de l'informe i conseller del CTESC en representació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), Moisès Bonal.

 Inscripció 

L'enllaç a la jornada s'enviarà uns dies abans a les persones inscrites. El document íntegre de l'informe estarà disponible al web el mateix dia de la presentació.

Web de la Generalitat de Catalunya Twitter Linkedin Flickr Facebook Youtube

Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya
Diputació, 284 · 08009 Barcelona · Tel: 93 270 17 80 · ctesc.gencat.cat

Actes és el butlletí que informa de les jornades, seminaris i presentacions organitzats pel Consell.

Aquest butlletí s'envia als subscriptors i a una selecció de correus generals d'accés públic dels àmbits d'activitat més coincidents amb la temàtica del monogràfic.

Comentaris, suggeriments, baixa o modificacions: butlletins.ctesc@gencat.cat
Protecció de dades